Frânele originale Volkswagen !

Alege piesele originale  Volkswagen
Franele originale Volkswagen

Știați că ?

 • - Frânele reprezintă cel mai important sistem de siguranță al autovehiculului și sunt cruciale în păstrarea siguranței dumneavoastră? Acestea trebuie păstrate în stare perfectă de funcționare, mai ales pentru a funcționa rapid și eficient în situații periculoase.
 • - Manevrabilitatea, greutatea, viteza și, mai ales, calitatea componentelor automobilului dumneavoastră influențează, în mod decisiv, răspunsul acestuia la apăsarea pedalei de frână?
 • - Când un automobil frânează, plăcuțele de frână sunt presate pe discurile de frână care se rotesc? În timpul acestui proces, plăcuțele și discurile de frână se uzează.
 • - Dacă frânele de pe o parte a automobilului sunt mai uzate decât cele de pe partea opusă, pericolul intrării în derapaj poate crește?
 • - Dacă plăcuțele de frână sunt complet uzate, va avea loc o frecare metal pe metal? Drept rezultat, va avea loc o creștere a temperaturii, ceea ce va produce zgârieturi adânci și crăpături în suprafața discului de frână, în ultimă instanță acestea având ca rezultat diminuarea performanțelor sistemului de frânare.
 • - Discurile și plăcuțele de frână sunt componentele supuse celor mai extreme uzuri și deteriorări? Dacă vreuna dintre aceste componente se uzează la limita maximă, ea ar trebui schimbată imediat.


FRÂNELE ORIGINALE  VOLKSWAGEN...

... oferă performanțe mai bune și distanțe de frânare mai mici, asigurând astfel un nivel optim de siguranță în diverse condiții climatice și pe o plajă largă de viteze.

... sunt proiectate în concordanță cu greutatea și viteza maximă a autovehiculului. Astfel, compoziția materialului, greutatea și grosimea discurilor și plăcuțelor variază în funcție de motor.

... pot rezista unor condiții de exploatare extrem de dure. Deși plăcuțele de frână pot fi presate pe discuri cu o tonă forță, în timpul unei frânări de urgență, discurile de frână nu se vor deforma sau sparge.

... reacționează cu un înalt coeficient de siguranță, chiar și la temperaturi extreme de operare.

... funcționează silențios și lin. Nu produc zgomote puternice, iar în pedală nu apar vibrații.

... asigură o durată mare de funcționare atunci când sunt utilizate discuri de frână Originale și plăcuțe de frână Originale.


FRÂNELE ORIGINALE VOLKSWAGEN - AVANTAJE

 • Performanțe crescute și distanțe mai mici de frânare 
 • Discuri cu rezistență mare, rezistente la rupere
 • Plăcuțe de frână cu rezistență mare la uzură
 • Performanțe uniforme de frânare 
 • Operare silențioasă și fină (fără vibrații și zgomote)


ALEGE PIESELE ORIGINALE VOLKSWAGEN ...
au aceeași calitate ca și piesele utilizate în procesul de fabricație al autovehiculului,
asigură o funcționare continuă și concomitentă a tuturor componentelor și
oferă cel mai bun nivel de siguranță, fiabilitate și performanță.