Avantajele pieselor originale : filtrul de motorină

Filtrele Originale de motorină…
Filtru motorina

Ştiaţi că?

*Pentru ca motoarele să funcționeze corespunzător trebuie să fie alimentate cu aer perfect curat? Particulele de mizerie uzează motorul şi reduc performanţele acestuia.

*În Germania, de exemplu, până la 7% din combustibilul Diesel convenţional conţine aditivi Biodiesel? Combustibilul Biodiesel este higroscopic, adică absoarbe umiditatea din atmosferă? ca urmare, va crește continutul de apă de combustibil și astfel crește și riscul de coroziune și de aparație a microorganismelor în interiorul motorului. Pentru a evita acest lucru, filtrul de motorina trebuie confecționat dintr-un material hidrofob.

*Ca urmare a tehnologiilor folosite la construcția motoarelor, filtrele trebuie să reziste la presiuni din ce în ce mai mari.

*Filtrele de combustibil au intervale de schimb regulate, ce variază atât în funcție de modelul automobilului, cât și de calitatea combustibilului uzat ?

Filtrele Originale de motorină…

...rețin atât particulele minerale, cât și pe cele organice, pentru a proteja sistemul de injecție împotriva deteriorării și a asigura puterea optimă a motorului.

...au un mediu de filtrare deosebit de fin și pot absorbi o cantitate mare de murdarie, opunând în același timp o rezistență mică la trecere.

...reţin chiar şi cele mai mici impurităţi cu diametre între 5 şi 15  microni, mult mai mici decât grosimea unui fir de păr (70 microni).

... sunt foarte rezistente din punct de vedere mecanic, datorită unui  tub integrat în interior, ce menţine o presiune de până la 5 bar.

... împiedică formarea cristalelor de parafină şi astfel nu se vor  înfunda şi nu vor forma o peliculă de ceară în timpul iernii.

... au un interval de schimb lung.