STIRI SERVICE
17.10.2017

Accesoriile originale Volkswagen: Bateriile !

Accesoriile originale Volkswagen .
Accesorii originale Volkswagen

Știați că :

  • Bateria de acumulatori este principala sursă de energie la pornirea motorului și, de asemenea,  este componenta care înmagazinează energia produsă de alternator în timp ce conduceți?
  • În fiecare zi, în domeniul electronicii, se înregistrează progrese majore , și tot mai multe sisteme destinate confortului și controlului depind de rețeaua  alimentare cu energie electrică a autovehiculului?
  • La temperaturi reduse, performanța bateriei de acumulatori scade semnificativ? Și totuși, iarna, un surplus considerabil de energie este necesar pentru pornirea motorului, funcționarea ventilatorului și producerea de căldură pentru interiorul autovehiculului.
  • Cu precădere în călatoriile pe distanțe scurte se utilizează mai multă energie decât poate fi produsă de alternator?
  • Statisticile în materie de defecțiuni, publicate de importante asociații automobilistice, arată că funcționarea defectuoasă a bateriilor de acumulatori este cauza principală a problemelor pe șosele - și nu doar în cazul automobilelor cu vechime mare?
  • Din cauza căldurii intense și a timpilor de staționare mari, bateriile de acumulatori se auto-descarcă ceea ce duce la scurtarea perioadei lor de funcționare?
  • Bateriile de acumulator sunt piese consumabile? Volkswagen recomandă înlocuirea acestora după o perioadă de patru ani.

Bateriile originale Volkswagen ...

...furnizează în mod constant energia necesară motorului și altor sisteme electrice, chiar și în condiții climatice extreme

...nu necesită deloc întreținere 

...au o rată scăzută de auto-descărcare pe întreaga durată de funcționare

...dispun de un indicator integrat de nivel al acidului, care permite verificarea stării  de încărcare a bateriei dintr-o simplă privire

...sunt în mod regulat, în fruntea clasamentelor testelor efectuare de institute de cercetare independente , într-un test al ACE Lenkrad Magazine fiind declarat modelul 12V 72Ah

...impun noi standarde în materie de durată de funționare. Având în vedere că sunt utilizate doar materiale superioare din punct de vedere calitativ, bateriile de acumulatori Volkswagen oferă un raport calitate / preț excelent .

Alege piesele originale Volkswagen 

- au aceeași calitate ca și piesele utilizate în procesul de fabricație al autovehiculului

-asigură o funcționare continuă și concomitentă a tuturor componentelor 

-oferă cel mai bun nivel de siguranță, fiabilitate și performanță